Werken op locatie

Wij willen graag dat onze werknemers in contact komen met andere werknemers.

Onze doelstelling is:
Het ondersteunen van werknemers bij het ontmoeten en opbouwen van contacten in hun omgeving en bij het deelnemen aan (plaatselijke) werkactiviteiten.

Enkele projecten die wij op dit moment hebben lopen zijn:

- Werk Op Locatie (WOL):
Een groep werknemers onder begeleiding van een activiteiten begeleider voert diverse werkzaamheden uit. Momenteel loopt er een monitorproject via de gemeente Noordwijk om het zwerfvuil en afval te sorteren. Dit vindt plaats in de gemeente Noordwijk bij de firma v/d Putten.

- Keukenhofbos
Het werk in het Keukenhofbos te Lisse is zeer divers. Zo werken de werknemers samen met vrijwilligers en betaalde krachten en leren zij omgaan met elkaar en te werken met gereedschappen. De inhoud van het werk varieert van houtkloven, onkruid wieden, wandelpaden tot routes aanleggen en onderhouden.

- Klienteam
Door het succes van de Klusjesbus en de vraag naar schoonmaakwerk is een schoonmaakproject opgezet. Het werk bestaat onder andere uit  raambewassing, gevelreiniging met hoge drukreiniger en vloerkleed-/stoelenreiniging. Dit gebeurt voor het grootste gedeelte bij bedrijven, particulieren, instellingen (ouderenzorg) en gemeente (zoals het schoonhouden van de strandafgangen de Dijk en het Duin in Noordwijk).

- Groenvoorziening:
De activiteiten bij de groenvoorziening bestaan onder andere uit tuinaanleg en -onderhoud, planten, wieden, grasmaaien en schoffelen. Een aantal werkzaamheden genereren inkomsten onder andere bij particulieren, (sport)verenigingen, gemeenten en bedrijven.

- Klusjesbus:
De deelnemers voeren onder begeleiding technische klussen of activiteiten in de groenvoorziening uit.  Zij komen geregeld voor onbekende zaken en personen te staan. Het werk varieert per dag.
De deelnemers moeten netjes en punctueel kunnen werken en doen dit voor bedrijven, particulieren, maar ook binnen onze eigen organisatie.