Werken met intensieve begeleiding

Bij werken met intensieve begeleiding komt Werk aan Zee met een groep deelnemers naar de werkplek. Deze groep werkt onder begeleiding van een jobcoach of begeleider één of meerdere dagdelen bij een bedrijf of instelling. Werk aan Zee is op dit moment actief met meerdere projecten. Hieronder een selectie.

Klienteam:
Deelnemers doen schoonmaakwerkzaamheden op locatie, waar ze met de bus naartoe gaan. De werkzaamheden bestaan onder andere uit gevelreiniging, raambewassing, verhuizingen en vloerkleed- of stoelreiniging.

Groenvoorziening:
Deelnemers  schoffelen, maaien het gras en doen tuinaanleg en onderhoud bij particulieren, (sport)verenigingen, gemeenten en bedrijven.Het betreft vaste adressen, waar tegen vergoeding gewerkt wordt.

Klusjesbus:
Deelnemers doen onder begeleiding technische klussen of klussen in de groenvoorziening. De werkzaamheden zijn gevarieerd en worden verricht voor bedrijven en particulieren.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor werken op locatie of over de andere projecten die momenteel lopen, dan kunt u contact opnemen met Werk aan Zee onder telefoonnummer  071-3613172 of door te mailen naar [email protected]